Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ny internationell webbplats för konsumentskydd
 • Den internationella organisationen ICPEN (International Consumer Protection Enforcement Network) har just lanserat en ny webbplats, www.icpen.org. Den vänder sig till både konsumenter och experter.

  ICPEN är ett samarbetsorgan för konsumentskyddsmyndigheter i 40 olika länder vars främsta syfte är att förhindra bedrägerier och otillbörliga affärsmetoder, framför allt på Internet.

  Den nya webbplatsen innehåller bland annat information om hur man kan undvika att bli lurad på nätet och vad man ska tänka på för att handla säkert. Det finns också tips om var man kan hitta mer information och hur man gör för att göra en anmälan.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:10

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.