Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Flytt av telefonnummer ska gå snabbare
 • Telekom 24.04.2010

  Snart kommer det att gå snabbare att flytta telefonnummer mellan olika telebolag. Det har kommunikationsmyndigheten PTS beslutat, berättar myndigheten.

  Det ska få ta maximalt tre arbetsdagar att flytta privatnummer för fast telefoni och maximalt tre arbetsdagar att flytta privat- och företagsnummer för mobiltelefoni. För företagsnummer för fast telefoni gäller att det ska få ta maximalt tio arbetsdagar.

  I dag får flytt av telefonnummer mellan olika telebolag ta maximalt 15 arbetsdagar för fast telefoni och maximalt fem arbetsdagar för mobiltelefoni.

  Goda råd för konsumenter som funderar på att byta telebolag finns på Konsumenternas tele- tv- och Internetbyrås webbplats.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:49

 • En Kommentar

  • Lars skriver:

   Tja, ingen kommentar egentligen på inlägget, trots att jag jobbat på firman Telefon i nästan snudd på guldklocka. Eller medalj. Vill bara säga att din blogg är så fruktansvärt bra och att jag ser fram emot varje nytt inlägg som du skriver.

   För övrigt är det ju bra att PTS bestämt att det ska ta max tre dagar att byta telebolag med bibehållet nummer. Om detta blir verklighet år 2010, ska jag dock äta upp min telefonsladd.

   Skrutt! Nu kom det visst en kommentar i alla fall. Attans 🙂

   LB

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.