Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nya Office-paketet dyrare i Sverige
 • Den senaste versionen av Microsofts Office-paket, som just börjat säljas, är betydligt dyrare i Sverige. Det konstaterar Computer Sweden, som jämfört priserna hos svenska och internationella nätbutiker.

  Hos Dustin kostar den engelska versionen av Office Professional 5 196 kronor exklusive moms. Amazon säljer paketet för 460 dollar, vilket motsvarar 3 650 kronor. Ännu större prisskillnad är det på den svenska versionen som kostar 5 995 kronor, eller 7 495 inklusive moms.

  Den enda version som är billigare i Sverige är Home & Student som kostar motsvarande 1 030 kronor hos Amazon men bara 895 kronor hos Dustin – och då får man ändå den svenska versionen, skriver CS.

  Jag vill passa på att påminna om att det finns motsvarande gratisprogram, OpenOffice. Det är en mycket stark konkurrent till Office-paketet, men gratis. Jag kommer inte att köpa något nytt Office-paket, när det är dags att ersätta det jag har blir det OpenOffice i stället

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 6:50

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.