Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ingen kommunal försäkring för 420 000 barn i sommar
 • barn_solglasögon Sommaren är en tid då många barn råkar ut för olyckor, men 55 av landets 290 kommuner försäkrar endast barnen under skoltid. Sammanlagt finns 420 000 barn i dessa kommuner varav många barn sannolikt kommer att vara helt oförsäkrade under sommarlovet. Det visar en undersökning från Folksam, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

  – Sannolikt har en stor del av barnen privata olycksfallsförsäkringar, men det är långt ifrån alla. Många barn kommer att vara helt oförsäkrade under sommarlovet, säger Lena Wallin, talesperson medlemsförsäkringar Folksam.

  I pressmeddelandet finns en tabell med de kommuner som inte försäkrar barnen under sommaren.

  Mina barn är försäkrade under sommaren, är dina?

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 19:38

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.