Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Hösten Svarta lista
 • Allmänt 29.08.2010

  På Råd&Röns Svarta lista hittar du företagen du inte vill göra affärer med. Det är företagen som inte vill finna sig i Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och därför inte vill rätta till sina fel.

  Tvisterna rör allt möjligt. Felaktiga bilreparationer och inställda flyg. Hantverkare som vet att ta bra betalt men som inte utför sitt jobb på ett professionellt och fackmannamässigt sätt, eller mobiltelefoner som beställs och betalas men som kunden sedan aldrig får.

  Bäst att följa nämndens beslut den här gången är fastighetsmäklare och försäkringsbolag, det har samtliga anmälda företag gjort. Sämst är hantverkarna och bilhandlarna, vilka tillsammans svarar för nästan hälften av alla företag på listan, skriver Råd&Rön.

  Jag kan bara uppmana alla att ta en titt i svarta listan innan du gör affärer med ett företag. Om det finns där, och något går snett, riskerar du att inte få din rätt.

  Även GP har en artikel om den senaste listan.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 10:35

 • En Kommentar

  • Ray Young skriver:

   Jag är en av de som bo på björkhagsv 5 i åkersberga. Alla på vår gata har betalt i sept i förväg 11500kr till Svensk infrastruktur AB för instalation av fiber nätt. Men allt ska vara klart i dec enligt deras email till alla (76 hushål). Idag har igen gjort av dessa. Med telfon kontakt 08-55117110 svar de att de ska svara med email till oss, men det händer inte. Nu är alla oroligt att det kan vara ett fusk eller företag plannera konkurs. Kommunen kan inte ger någon råd heller även när SIS säger att de är i samarbeta med kommunen. Vad göra vi? Företag har Org Nr 556732-1566. Hjälp

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.