Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Kors i taket – spår efter en konsumentminister
 • Det gäller att synas under spurten, verkar vår helt okända konsumentminister resonera. Och hon kommer med ett uttalande, kors i taket.

  Jag har i en debattartikel på SvD brännpunkt kritiserat Nyamko Sabuni för i stort sett obefintlig aktivitet i rollen som konsumentminister. Därför är det med största förvåning som jag läser att hon kan tänka sig en lagstiftning mot så kallade svartbiljetter till konserter och andra evenemang. Det handlar om biljetter som köps upp och säljs vidare till ett högre pris.

  – Om någon tittar på detta och säger att en lagstiftning är det enda sättet att komma åt det så är jag beredd att överväga det, säger Nyamko Sabuni till ”Uppdrag granskning”, vilket citeras av SvD som har en artikel om svartbiljetterna.

  Konsumentministern kan alltså prata, men överlåter tittandet åt någon annan. Men det får ändå räknas som ett framsteg.

  TT Spektra måste ha blivit lika förvånade som jag, de har gjort en artikel om detta.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:02

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.