Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ingen ny konsumentminister eller ingen alls?
 • Det verkar inte som vi fått någon ny konsumentminister, kanske ingen alls. Enligt regeringens webbplats är Nyamko Sabuni fortfarande ansvarig minister, och ansvarigt departement är, konstigt nog, Integrations- och jämställdhetsdepartementet.

  Det är nu jag börjar undra. Enligt regeringsförklaringen sitter Nyamko Sabuni numera på Utbildningsdepartementet, som Jämställdhetsminister. Integrationsfrågorna har hon blivit av med, vi har fått en Integrationsminister.

  Det verkar inte som om regeringens webbplats har hunnit uppdateras.

  Frågan är alltså – Var har konsumentfrågorna landat? Vem är Konsumentminister? Kommer konsumentfrågorna att tillbringa ytterligare fyra år i en politisk öken?

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:22

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.