Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Renovering innan bostadsförsäljning kan löna sig
 • Bostadspriserna väntas ligga stilla under nästa år. Samtidigt är trenden att det lönar sig mer än tidigare att satsa på en uppfräschning av bostaden innan försäljningen. Det visar en undersökning som Fastighetsbyrån gjort bland drygt 500 av sina mäklare, berättar SvD.

  Tidigare har rådet till säljarna varit att köparen gärna vill sätta sin egen prägel på bostaden. Men nu har mäklarna noterat att bostadsspekulanterna i allt högre utsträckning vill ha bostäder som är färdiga att flytta in i direkt utan att någon renovering krävs.

  Så gör man en renovering snyggt och prydligt och på ett sätt som tilltalar de flesta kan det löna sig. Många som flyttar till storstäderna saknar också kontaktnät när det gäller hantverkare, skriver tidningen.

  Min egen fundering är att detta främst måste gälla grundläggande funktioner som kök och badrum. Tapetsera och måla kan nog många göra själv.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:46

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.