Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Test av skidhandskar
 • Lagom till sportloven, när skidåkning står på topp, har Testfakta testat skidhandskar. Testet publiceras även i GP. Det skiljer 300 kronor mellan den billigaste och dyraste handsken i testet, men de dyraste är bättre på alla punkter, sammanfattar Testfakta. Testet visar också att man inte alltid kan lita på tillverkarnas utfästelser om vattentäthet.

  För en gångs skull redovisar Testfakta hur urvalet gått till. De besökte de större sport- och fritidskedjorna i Stockholm, men hade satt ett pristak på 500 kronor. Ändå konstaterade de att det fanns flera handskar med priser över taket.

  Grundkriterierna för en bra handske är i stora drag desamma som för andra vinterplagg som overaller, skor och mössor. Handsken ska, förutom att den värma, även utestänga fukt som annars snabbt kyler ned, skriver Testfakta.

  Som vanligt sammanfattas testet i tabeller, du får väl granska dem och avgöra vad som är viktigast.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 9:09

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.