Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Varning för proverbjudanden från MTM Trading
 • Allmänt 02.04.2011

  Efter många anmälningar, cirka 175 stycken, varnar Konsumentverket för de proverbjudanden som företaget MTM Trading gör på nätet, bland annat via Facebook.

  Erbjudandet gäller tandblekningsmedel ”Brighten White” och bantningspreparatet ”Redux”. I annonsen söker företaget ett begränsat antal kvinnor som vill prova på produkterna under två veckor mot en expeditionskostnad. Istället för ett proverbjudande inleder MTM Trading ett abonnemang på produkterna med kunden, skriver verket i ett pressmeddelande.

  Konsumentverket vet inte om MTM Trading står bakom fler webbplatser med liknande upplägg och innehåll och uppmanar konsumenter att vara försiktiga när de svarar på den här typen av annonser. Uppge inte personuppgifter som personnummer eller mobilnummer på okända webbplatser, uppmanar KoV.

  Som vanligt gäller att du inte är skyldig att betala för varor du inte beställt.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:12

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.