Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Soja och gluten i Eldorado Seasticks
 • Det finns odeklarerad soja och gluten i Eldorado Seasticks som säljs hos Willys, Hemköp, Tempo, Vi-butikerna samt Axfood Snabbgross Prisextra. Både Soja och Gluten kan vara farligt för allergiker och Axfood drar därför in produkten. Det skriver Axfood i ett pressmeddelande om refereras av Livsmedelsverket och uppmärksammas av GP.

  Produkten är framställd av sammanpressade fiskprodukter och kan användas till exempelvis sushi. Det finns, enligt Axfood, inga uppgifter om att kunder har drabbats av allergiska reaktioner efter att ha ätit av produkten.

  Återkallande är antagligen ett tecken på att Axfoods kvalitetskontroll fungerar. Däremot kan man undra över kvalitetsstyrningen, samma produkt drogs tillbaka i slutet av 2004 sedan den visat sig innehålla sojaprotein.

  Andra bloggar om: , , , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:17

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.