Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Krångligt att säga upp gymavtal
 • Avtal, Fritid 17.06.2011

  Om du vill säga upp ditt avtal med gymmet kan det bli krångligt. Det har de aktiva konsumentrådgivarna vid Konsument Göteborg uppmärksammat och anmält en rad gym till Konsumentverket. Det berättar GP.

  – Medlemmar har varit tvungna att komma ner till gymmet för att göra en skriftlig uppsägning. Vissa gym har också haft regeln att medlemmen måste lämna in en blankett till viss person som inte alltid finns tillgänglig på gymmet. Vi anser att detta är för omständligt för konsumenten, säger Lotta Gustavsson, konsumentrådgivare på Konsument Göteborg, till tidningen.

  Konsumentverket håller med och anser att det ska räcka med ett telefonsamtal. Konsumentverket har också valt att ta upp andra villkor i avtalen, bland annat gällande prisändringar och villkorsändringar under avtalstiden, samt friskrivningar från ansvar för personskador.

  Verket har skrivit till gymmen och bett om en motivering.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:14

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.