Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Samma tjänst dyrare i mobilen
 • Telekom 18.06.2011

  Somliga tjänster är obegripligt prissatta. Det är till exempel dyrare att surfa med mobilen än att använda samma nät för mobilt bredband i datorn. Detta trots att kunderna som surfar i telefonen förbrukar mindre data och orsakar operatörerna mycket mindre kostnader, berättar PC för alla.

  Erik Hörnfeldt, informationschef på Tre, medger utan omsvep att det inte finns några tekniska skillnader mellan bredbandstjänsterna som motiverar prisskillnaden. Han misstänker att de högre priserna för uppkoppling via telefon helt enkelt beror på att operatörerna valt att positionerna sig gentemot varandras prisnivåer i första hand.

  – Vi förhåller oss till vad konkurrenterna gör och de gör precis likadant och tittar på vad vi gör, säger Erik Hörnfeldt till PC för alla.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:12

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.