Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bästa flygbolagen framröstade
 • Resor 27.06.2011

  I en stor omröstning har världens bästa flygbolag utsetts. Det är 18,8 miljoner flygpassagerare i 100 olika länder som har röstat fram världens mest populära flygbolag. Det är den brittiska konsultfirman Skytrax som står bakom priset World Airline Awards. Även DN berättar om priset.

  Till bästa flygbolag utsågs Qatar Airways, följt av en rad asiatiska bolag. Bästa europeiska bolag blev Turkish Airlines. Bästa europeiska lågprisbolag blev easyJet, följt av Air Berlin och Norwegian. Utskällda Ryanair platsade inte där.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:25

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.