Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Gör DN reklam för skojare?
 • Media, Spel 11.07.2011

  När jag som vanligt gick igenom tidningarna på nätet slår DN:s förstanyhet (i morse) ” På tisdag kan 185.000.000 euro bli dina” till ett minne. Är det inte Euromillions som Konsumentverket varnade om för en tid sedan. Namnet var i alla fall inblandat i rent skojeri.

  Jag vet inte vilken koppling Euromillions i DN-artikeln har till skojeriet så jag har skickat ett e-brev till tidningen och frågade, men inte fått något svar. Men är det så är det märkligt att DN gör så oförblommerad reklam för lotteriet. Kanske annars också.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 21:34

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.