Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Semesterrekommendation på bräcklig grund
 • Forskning, Fritid, Media 19.07.2011

  Flera korta semestrar under året är bättre för hälsan än en enda lång. Den nyheten toppar flera Eko-sändningar som hänvisar till en holländsk vetenskaplig studie. Så här i semestertider hänger naturligtvis HD, DN och TT på med artiklar.

  Men resultaten vilar på en bräcklig grund, visar det sig när jag tittar på en sammanfattning av studien. Studien har gjort genom enkät till 96 personer. Att dra några definitiva slutsatser från en så liten studie går inte. Den kan snarast betraktas som en förstudie och mer forskning behövs innan några slutsatser kan dras.

  Men det förstår inte många journalister. Så bra var den nyheten!

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:33

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.