web analytics
 • Den omtalade musiktjänsten Spotify har inte bara musik för nedladdning. De erbjuder också kunderna strömmande musik med olika kvalitet, beroende på hur mycket man betalar. Men den dyraste kontoformen, premium, häller inte vad den lovar skriver IT24 och artikeln uppmärksammas även av DN.

  Betalar man för premium-kontot ska man kunna få 320 kilobit per sekund. Men endast en tredjedel av låtarna går att få i den kvaliteten vid strömning. Detta enligt en bloggare som har analyserat 115 slumpmässigt utvalda låtar. Ändå gick 100 av låtarna att få med den erforderliga höga kvaliteten om man i stället valde att ladda ner dem.

  Spotify lyckas inte förklara varför det är så. Det är bara att konstatera att Spotify inte levererar vad kunderna betalar för.

  Spotify, Strömmande musik, Streaming, Internet, Musiktjänster

  Skrivet av av Carl @ 8:13

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.