Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Dagens kuriositet – Sov vidare med gott samvete
 • Nu kan du sova vidare med gott samvete – om du använder Iphone-appen Snooze som väckarklocka. Varje gång du trycker på snooze för att kunna sova en stund till skänker du ern slant till välgörande ändamål.

  Appen är gratis, berättar MacWorld. För varje klick på snoozeknappen lovar du bort 25 cent (cirka 1,62 kronor) till välgörande ändamål. Ditt konto på Letgives hemsida ”belastas” automatiskt och i slutet av månaden får du avgöra själv om du faktiskt ska ge bort alla pengarna du bokstavligt talat sovit bort, skriver tidningen.

  Något liknande kanske vore en idé för svenska organisationer.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:16

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.