Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Flygbiljett för en tia – Sure baby!
 • Resor 14.08.2008

  ryanair Ryanair har just offentliggjort att de släppt flygbiljetter för en tia, skriver SvD. Totalt var det fem miljoner biljetter som släpptes på torsdagen för priset tio kronor. Biljetterna kan dock endast bokas från till och med söndag och gäller resor under september och oktober under vissa veckodagar och tider: måndagseftermiddagar, hela dagen tisdagar och onsdagar, torsdagsmorgnar samt lördagseftermiddagar.

  Men det vore intressant med lite granskande journalistik från SvD:s sida. Inklusive skatter och avgifter, står det i artikeln. Det tror jag inte ett ägonblick på. Vad blir det med bokningsavgift, betalningsavgift, incheckningsavgift, bagageavgift med mera? Knappast en tia!

  Det skulle dessutom inte förvåna mig om de infört påstignings- och avstigningsavgift, start- och landningsvgift, obligatorisk platsbiljett och toalettavgift också!

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 13:29

 • 2 Kommentarer

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.