Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Fler bostads- och bankärenden hos ARN
 • Allmänt 22.10.2009

  Nyligen fick jag ett pressmeddelande från ARN, med den senaste statistiken över antal ärenden fördelade på olika kategorier. Det gällde antal inkomna ärenden de tre första kvartalen under de senaste tre åren.

  Vi har blivit duktigare på att anmäla till ARN. År 2007 fick de in 6595 ärenden under första kvartalet, i år blev det 8129. Men det är två kategorier som ökat markant, antalet ärenden har i stort sett fördubblats.

  Antalet bankärenden ökade från 222 år 2007 till 500 i år. För kategorin bostad är ökningen i reella tal betydligt större, från 879 år 2007 till 1619. I denna kategori faller bland annat hantverkstjänster.

  För övriga kategorier är förändringarna små.

  Andra bloggar om: ,

  Skrivet av av Carl @ 8:51

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.