Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » ComHem sämst på kundservice – Igen!
 • Service, Telekom 29.10.2009

  Var fjärde kund hos mobiloperatörer, nätleverantörer och digital-tv-bolag har haft anledning att klaga senaste året. Hanteringen av klagomålen har dessutom varit undermålig. Det visar årets undersökning, Telekom 2009, från Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Undersökningen refereras av SvD:s ekonomisajt E24.

  I år har kunderna bedömt tillgänglighet till operatören och kvalitet på den information som erhålls som viktiga faktorer för att vara nöjd eller inte nöjd med sin operatör, skriver E24. En fjärdedel av kunderna har varit i kontakt med sin leverantör på grund av fel och störningar på sitt digital-tv-abonnemang (allt från tekniska problem till fakturafrågor).

  Högst andel klagomål har Telia och Viasat men medan Telia får höga betyg för hur de hanterar kundernas klagomål får Viasat lägre betyg. Sämst betyg för sin klagomålshantering får ComHem och högst betyg noteras för Boxer.

  Det är inte första gången som ComHem får kritik för sin kundservice, de verkar ha överlägset störst andel missnöjda kunder. Trots tidigare löften om bot och bättring verkar inget ha hänt. Tyvärr är många fastigheter bundna till ComHem när det gäller digital-tv, så kunderna kan inte rösta med fötterna och byta operatör.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:14

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.