Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Spikmatta – årets julklapp?
  • Detaljhandel 12.11.2009

    spikmatta Bevare oss väl, tänker jag när jag läser TT-notisen som finns i många tidningar. Spikmattan blir årets julklapp – i alla fall om man får tro Handelns Utredningsinstitut.

    Jag har bloggat om spikmattorna flera gånger. Det finns inget som tyder på att de har någon effekt trots att tillverkarna påstått det, vilket KO satte stopp för. Det är antagligen bortkastade pengar, för de är dyra.

    Hui beräknar också att julhandeln i år kommer att slå nya rekord, trots lågkonjunkturen, skriver TT.

    Vi får väl se om någon av spådomarna slår in.

    Andra bloggar om: , , ,

    Skrivet av av Carl @ 8:48

  • 3 Kommentarer

    • Massös skriver:

      Ville bara dela med mej om mina erfarenheter ang spikterapi. Spikkudden hjälper mina nackbesvär.

    • Ingemar skriver:

      De flesta som köpt spikmatta har knappast läst reklamen. De har provat en hos en kompis och gillat den. I annat fall hade inte spikmattorna sålt så bra som de gjort, för marknadsföringen kom igång ganska sent.

      Spikmattan framstår ju som humbug för en naturvetenskapligt sinnad människa, men jag provade en också och blev fast. Om jag inte kan somna på natten, eller behöver en tupplur på eftermiddagen, lägger jag mig på spikmattan och slocknar oftast direkt.

      Du kan ju tycka vad du vill om den, och visst har marknadsföringen varit tveksam. Men den är kanonbra.

    • Carl skriver:

      Det var många som ansåg sig hjälpta av åderlåtning också. Det var därför det ansågs verksamt. Minst lika många anser sig hjälpta av förbön också. Men det visar sig vara i bästa fall overksamt, eller till och med ha motsatt effekt!
      Carl

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.