Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Linser på nätet ofta lönsamt – men se upp!
 • E-handel, Priser 07.11.2007

  KontaktlinsVarenda användare av kontaktlinser tycks tro att det alltid är billigare att handla på nätet, men det behöver inte vara sant. Det kan ibland kosta mindre att handla sina linser hos en billig optiker än i någon av de dyrare nätbutikerna.

  Du får också komma ihåg att om du handlar linser i en utländsk nätbutik så tillkommer kostnader som frakt, moms och tull.

  Inget hindrar en kund från att få sitt recept från en legitimerad optiker på de utprovade linserna och använda det för ett inköp på nätet. Några optiker har också egna e-butiker, skriver GP i en artikel.

  Receptet med de ordinerade linserna ska vara utfärdat de senaste tolv månaderna och kunden behöver det för att kunna fylla i styrkor och andra värden i sin beställning. Däremot kräver inte alla nätbutiker recept.

  Tidningen har jämfört priserna för 4 olika linser i 14 nätbutiker. Skillnaden mellan billigast och dyrast var stor. Ett halvårs förbrukning av en endagslins kan variera med 455 kronor i pris. En tabell över resultatet finns vid GP:s artikel.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 10:23

 • 2 Kommentarer

  • Victoria skriver:

   Hej Carl, Läser din blogg till och från, gillar det du skriver!
   Gällande just kontaktlinser så handlar jag iaf alltiid dem på nätet!
   Men aldrig utan att ha prisjämfört den på (länken borttagen av Carl)
   Då har jag alltid sparat pengar, kan skilja riktigt mycket pengar även på de återförsäljare sajten jämför.

   Victoria Barba

   Länken i denna kommentar är borttagen eftersom den ledde till en kommersiell webbplats. Se kommentarsreglerna! /Carl

  • […] köpa kontaktlinser via Internet är enkelt och billigt. Men nu slår landets optiker larm, ögonskadorna har ökat. […]

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.