Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Bidrag och pensioner – Klipp för Ica?
 • Under andra halvan av året kommer bidragstagare och andra som får ersättning av myndigheter och kommuner att kunna få sina pengar på kort istället för att behöva lösa in en avi på banken, berättar SvD:s E24.

  Vid halvårsskiftet ska Icabankens nya tjänst vara igång och de människor som saknar bankkonto, id-handlingar eller av någon annan anledning måste få sin ersättning/bidrag utbetald med en avi kommer istället att kunna få pengarna insatta på ett kontantkort.

  Ett sextiotal kommuner och landsting är delaktiga i ramavtalet som Riksgälden har tecknat med Icabanken, skriver E24.

  Fiffigt, blir min reaktion. Ica har på hittat flera luckor i bankernas service. Dels handlar det om dem som inte kan få id-kort, till exempel utländska medborgare. Dels handlar det om att uttagskorten försvinner. Icabanken fyller båda luckorna och Ica lär på köpet få kunder.

  Smart, men hur är det med konkurrensen?

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 8:48

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.