Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nej till köttklistret
 • Till min glädje blev det nej till köttklistret i EU-parlamentet Det berättar TT i en artikel som publiceras i många tidningar. Klistret, trombin, är i och för sig helt ofarligt, har bara en enda funktion, att missleda oss konsumenter. Av småbitar, som annars skulle ha blivit spill, enligt industrin, skulle man kunna presentera ”hela” köttbitar.

  Carl Schlyter (MP) gör stort nummer av beslutet, trots att han inte har någon större del av det. deklarerat att de tänkte rösta ja.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 17:53

 • 2 Kommentarer

  • […] mer om EU-parlamentets bakåtsträvande beslut: Expressen, Aftonbladet, Eva-Britt Svensson, Carls konsumentblogg, Martin Moberg, Jöran […]

  • Carl Schlyter skriver:

   På vilka grunder hävdar du att jag inte har någon större del i beslutet? Givetvis är min röst endast en av 370 för, men det var Åsa Westlund och jag som krävde att utskottet skulle behandla frågan. Jag tog även kontakt med företrädare för andra grupper för att de skulle stödja beslutet samt var ansvarig för gröna gruppens arbete.

   Mvh,

   Carl

   Hej Carl: Tack för din kommentar. Jag hävdar definitivt inte att du inte har någon del i beslutet. Det ska du ha all ära för, och ber om ursäkt om jag uttryckt mig slarvigt. Däremot hävdar jag att Åsa Westlund har drivit frågan på ett sådant sätt att beslutet blivit möjligt. /Carl (bloggaren)

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.