Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nu kan fler få skuldsanering
 • Från och med den första juli kan fler få skuldsanering. De nuvarande reglerna att en företagare inte kan få skuldsanering om näringsverksamheten är mer än ringa slopas. Det ska inte heller vara ett krav att skulderna är gamla. Det berättar Ekot och Riksdag & Departement.

  Men riksdagen har också röstat ja till motionsförslag från de rödgröna som innebär att fler privatpersoner kan få skuldsanering. De som inte kan betala av sina skulder inom fem år ska kunna få hjälp. Detta har tillkommit som ett krav fr¨n oppositionen sedan en HD-dom slagit fast att tidsgränsen ska vara 15 år.

  Redan nu går det att ansöka om skuldsanering enligt de nya reglerna eftersom utredningstiden kan vara flera månader.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 20:52

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.