Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Nationella gmo-förbud OK inom EU
 • Européerna är mycket skeptiska till GMO, och flera länder har nationella GMO-förbud. Frågan har stötts och blötts inom EU, och det har lobbats intensivt. Nu har EU godkänt att de nationella förbuden får finnas kvar, läser jag i ATL. Det var något oväntat för mig, jag hade trott att EU skulle hänga upp sig på att de utgjorde handelshinder.

  Tyvärr har nog många EU-medborgare uppfattningen att GMO skulle vara farliga att äta, något som helt saknar stöd i seriös forskning. Allt tyder på att GMO inte är någon hälsofara.

  Men jag är mycket skeptisk till GMO, av helt andra skäl som jag redovisat tidigare. Därför kan jag inte tycka annat än att beslutet är bra.

  Andra bloggar om: , , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 9:23

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.