Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Pengar att spara på lunchen
 • Det här är antagligen det bästa spartips du kan få – ta med dig en matlåda med hemlagad mat till jobbet, och spara en eller annan tusenlapp.

  En genomsnittlig utelunch kostar i dag 74 kronor, vilket är 15 kronor mer än år 2000, berättar DN och TT hänger . Jobbar du 5-dagarsvecka och äter ute varje dag blir det 370 kronor i veckan eller nästan 1500 kronor i månaden.

  Lagar d själv är det få ingredienser som går upp till 74 kronor. Du kan lyxa till det ordentligt för samma pengarLaga ett par portioner extra på kvällen, det mesta går att spara några dagar eller frysa in.

  Är du eller någon annan i familjen dessutom bra på att laga mat är chansen dessutom stor att din lunch blir godare. Många lunchställen brukar utmärkas av en intensiv användning av hel- eller halvfabrikat.

  Andra bloggar om: , , ,

  Skrivet av av Carl @ 13:31

 • 2 Kommentarer

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.