Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Varning för Mr Svensson
 • E-handel, Internet, Spel 28.08.2010

  Företaget Mr Svensson ordnar så kallade öresauktioner på nätet och har tidigare misstänkts för att bluffa. Nu finns flera anmälningar från kunder som inte fått sina varor trots att de vunnit auktionen, läser jag i GP.

  Mr Svensson drivs av ett cypriotiskt företag. På Konsument Europa finns ett 40-tal anmälningar registrerade.

  – De kontaktar oss för att klaga på att företaget inte levererar varan. Jättemånga uttrycker även sin förtvivlan på olika forum och bloggar, säger handläggare Nicolas Kovacs.

  Konsument Europa har kontaktat sina kollegor på Cypern för att få hjälp. Men de får inte längre någon kontakt med företaget – där finns inget kontor och inga anställda, bara en postbox, berättar Nicolas Kovacs för GP.

  Företaget verkar inte vara speciellt seriöst, varning utfärdas alltså.

  Andra bloggar om: , , , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:56

 • 8 Kommentarer

  • Goran skriver:

   Hej , jag har vunnit auktionen nästan 3 månader de har inte skickat , kundtjänst säger vi skicka till dig , men de ljuger .

  • Andreas skriver:

   När MrSvensson startade i Sverige så hette det från början Bidleaders. Då var företaget seriöst. Jag vann massa produkter och fick allihopa hemskickade.
   Numera verkar det som att man har bytt ägare. Adressen på Cypern är tydligen bara en postbox och det är ingen (förutom MrSvensson själva) som vet varifrån deras verksamhet bedrivs.
   Jag vann 8st produkter i början av år 2010. Den 29:e januari blev jag lovad att alla produkter skulle komma snart…
   Har inte fått en endaste grej hittills.
   Nej, se upp för MrSvensson för numera är det bara ett rent bluff-företag

  • Jacques skriver:

   Det är nog helt klart att MrSvensson är ett blufföretag. Har budat hem fyra produkter och inte fått någon levererad. Fått kommentar från någon som kallar sig Anni att de haft problem som nu är tillrättade samt att varorna ska komma… Men icke.

   För närvarande pågår en tvåminutersauktion där priset är en bil för 410 000 kronor. Sedan april månad – då jag såg sajten för första gången – finns det tre namn som bjuder hela tiden med en och annan chansare insprängd. Eftersom det är en tvåminutersauktion som ligger ute 15 timmar om dygnet har dessa tre namn lagt minst
   (15 timmar x 8 bud/timme x 3 bud à 2,50 kronor x 7 månader x 30 dagar)dvs 189 000 kronor vardera. Verkar det rimligt? Finns det någon bil? Man önskar att någon hade tid och möjlighet att följa upp företaget.

  • TrashMrSvensson skriver:

   Jag har försökt en gång om dagen att få leverans eller pengar tillbaka men får bara ursäkter tillbaka. Jag jobbar stenhårt i alla forum som kan tänkas för att stoppa detta oseriösa bolag. Betalningarna går till West Camp Synergy Ltd i Finland så någon som kan finska kanske kan rodda i detta? Jag har även varit i kontakt med några av deras leverantörer, även bankerna och betalkortsföretagen och påpekat vad som försiggår. Så förhoppningsvis blir det stopp snart på deras verksamhet.
   Hjälp gärna till att sprida budskapet om denna bluffauktion!
   Mvh
   TrashMrSvensson

  • Freddie skriver:

   Jag har samma problem som alla som skrivit här. Någon jäkla Anni svarar hela tiden att det är leveransproblem och att man ligger på nån form av prioriteringslista och att jag ska få mina i det här fallet surroundljudshögtalare. Har varit i kontakt med konsument Europa men de kan ju inte hjälpa till då de inte får tag på någon längre. Detta är ett bedrägeriföretag så det skriker om dem. De vill inte heller betala tillbaks någonting heller och häva denna auktion.Jag varanar alla för Mr Svensson!!
   MVH
   En lurad budgivare

  • Josef skriver:

   Det har gått över ett år sedan jag vann mina auktioner och betalade för frakt och jag har fortfarande inte fått något. Kontaktar man supporten får man ett snabbt svar, men det är alltid samma visa – de är lite försenade bara. Jag räknar inte längre med att få de saker jag vunnit och känner mest en viss frustration över att det inte finns någon jag kan vända mig till som faktiskt kan stänga ner dem. Istället får de fortsätta dra in pengar utan att leverera något. Vad ska man göra?

  • carola skriver:

   HEJ Har samma problem,har köpt en 5-6grejor betalat för 4 o dom första för över 1år sedan men inget har kommit:(.Får bara svar från nån Anni samma som ni övriga.

   JÄVLA SKUMT E DE!!!!

  • Uffe skriver:

   Hej, jag känner att jag inte är ensam om att bli snuvad på stålar och varor. Budade dock innan det bytte ägare och då var det inga
   som helst problem. Då kunde man prata med svensk kundtjänst och
   allt ordnade sig om det uppstått några förseningar. Jag budade hem
   mycket fina prylar som X-boxar,telefoner,kameror, presentkort,datorer och mycket annat för prisvärda pengar.
   I daxläget är jag blåst på 15 produkter som är betalda.
   Man har ju även handlat bud för en stor slant. Det måste gå att
   stoppa bedragarna.Finns det verkligen inget sätt? Kan ingen släcka
   ned deras sida.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.