Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Telebolagen nobbar sänkta avgifter för sms och datatrafik i utlandet
  • EU, Telekom 09.05.2008

    Jag har flera gånger skrivit om absurda debiteringar för mobilt bredband i andra länder, senast Norge. Eu har också hotat med reglering av avgifterna, på samma sätt som för rösttrafik. Nu berättar Ny teknik att telebolagen ställer sig kallsinniga till kraven.

    Europas teleoperatörer kommer inte att sänka priserna för sms och datatrafik över mobilnäten i sommar, trots krav från EU-kommissionen, skriver tidningen. ”Kravet är absurt”, hävdar telebolagen.

    Michael Bartholomew vid teleoperatörernas intresseorganisation Etno frågar sig om det verkligen är EU-kommissionens uppgift att sätta pris på allting, skriver Ny Teknik.

    Jag har visserligen själv ofta undrat över EU:s vilja att reglera allt. Men i det här fallet välkomnar jag det. Det är inte EU:s krav som är absurt, utan vissa telebolags debiteringar som tillhör det absurda!

    Andra bloggar om: , , , , ,

    Skrivet av av Carl @ 13:30

  • En Kommentar

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.