Warning: Constant ABSPATH already defined in /customers/8/4/0/konsumenter.se/httpd.www/blogg/wp-config.php on line 22 Carls konsumentblogg » Blog Archive » Ryanairs VD: All publicitet är bra – även dålig
 • Resor 25.11.2009

  ryanair – All publicitet är bra. Även dålig publicitet, så länge det inte handlar om säkerheten, säger Ryanairs vd Michael O’Leary. Det läser jag i en TT-artikel som publiceras i flera tidningar.

  Och nog har Ryanair fått dålig publicitet. Ofta har det handlat om att bolaget har vägrat att följa rekommendationer från Allmänna reklamationsnämnden, ARN. En vägran som gett bolaget en ständig plats på Råd & Röns svarta lista.

  – ARN är idioter som vägrar följa EU:s lagstiftning. Det är bara i Sverige och Norge som vi har de här problemen, säger Michael O’Leary enligt TT.

  Hur det är med EU-lagstiftningen återstår att se. Nyligen fälldes Ryanair i tingsrätten att betala nära 5 000 kronor till ett par för att bolaget ställde in den avgång från Bryssel som paret var inbokat på. Ersättningen var merkostnader för att paret tvingades ta sig hem på egen hand. Domen har överklagats av Ryanair.

  Andra bloggar om: , ,

  Skrivet av av Carl @ 7:11

 • En Kommentar

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.